slim
samen
werken

Agile scrum training

Agile Scrum trainingen

Ben je nog nooit eerder met Scrum in aanraking geweest en ga je voor het eerst aan de slag met deze methodiek? Wij brengen je up to speed met onze Agile Scrum trainingen, die specifiek gericht zijn op non-IT omgevingen. Scrum wordt door steeds meer bedrijven ingezet bij de ontwikkeling van producten en services, zoals marketingcampagnes en het inplannen van sales. Met onze professionele trainingen leer je eenvoudig Scrum toe te passen binnen jouw organisatie.

Agile Scrum basistraining

Deze training is bedoeld voor alle leden die in een Scrum team gaan werken. Hoewel alle nieuwe begrippen intimiderend over kunnen komen, ben je met de Agile Scrum basistraining na één dag volledig op de hoogte van de Scrum werkwijze. Met praktijkvoorbeelden wordt een visueel beeld gecreëerd van de toepassing van deze manier van werken.

Product Owner training

De Product Owner vertolkt de wensen van de klant naar (deel)projecten die de leden van het Development Team dienen op te leveren. In deze training wordt degene die deze rol op zich zal nemen opgeleid tot Product Owner. Binnen twee dagen mag jij jezelf een gecertificeerd Product Owner noemen en kun je gelijk aan de slag in de Scrum team.

Scrum Master training

De Scrum Master zorgt ervoor dat het werkproces zo soepel mogelijk verloopt, zodat de leden van het Development Team zich volledig kunnen focussen op de ontwikkeling van het product. De Scrum Master training zal zich daarom voornamelijk richten op alle regels en principes binnen de Scrum methode. In deze tweedaagse training worden velen praktijkvoorbeelden besproken om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden van de Scrum Master.

Gratis Scrum poster

Ontvang nu de gratis Agile Scrum poster. Een handige checklist om consequent volgens de Scrum methodiek te werken.
Vraag aan